Filosofie

Artikelen over de koppeling tussen filosofie en psychologie van De Mentaal Consulent.

De Mentaal Consulent is een kleinschalige praktijk in Gouda. Met mijn persoonlijke, empathische aanpak creëer ik een veilige en respectvolle sfeer. Dat is een belangrijk onderdeel van de omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt groeien of herstellen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant graag tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf, op elkaar en op het proces wat gaande is.

In mijn praktijk kun je terecht voor begeleiding en coaching. Ik pas hierbij mijn kennis over psychologie en filosofie toe.

In een serie essays probeer ik filosofie laagdrempelig te maken en te koppelen aan een psychosociale werkvorm zoals coaching of therapie. Hieronder kun je deze artikelen vinden.


Artikelen over filosofie


Waar kan ik jou bij helpen?

Zou je willen weten wat ik als coach en toegepast psycholoog voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag. Om overzicht te creëren zijn onderstaande links bedoeld:


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 16 reviews