Mijn naam is Ferry Koole, getrouwd en vader van een zoon. Ik ben coach en toegepast psycholoog en eigenlijk al mijn hele volwassen leven nieuwsgierig naar manieren om gedrag beter te begrijpen en mensen met elkaar te verbinden. Filosofie heeft daarin voor mij een heel belangrijke plaats. Wist je dat mensen als SartreDescartes en Nietzsche een grote rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de psychologie?

Psycholoog en coach in gouda

Ervaring

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en teams. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf, op elkaar en op het proces wat gaande is.

Daarnaast ben ik Scrum fan. Ik heb voor bedrijven meerdere (a.i.) rollen mogen vervullen. Ik ben gecertificeerd PSPO I (Product Owner) en PSM II (Scrum Master). Ook in het bedrijfsleven ben ik van waarde als het gaat om het welbevinden van mensen en teams.


Hobby’s

Ik ben veel in de natuur te vinden. Ook vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Werken met paarden, hardlopen of een lange wandeling zijn mijn favorieten.


Mijn leerproces

Ik ben eigenlijk nooit echt gestopt met leren en studeren. Ik kies opleidingen uit waarvan ik denk dat ze goed bij me passen maar regelmatig zoek ik ook mijn grenzen op door juist voor iets te kiezen waarvan ik van tevoren nog niet goed weet of ik het zal gaan inzetten in mijn praktijk. Mijn ervaring is dat juist deze keuzes mij het meest laten groeien; als professional en als mens. Het geeft me veel voldoening om te blijven leren en mensen daarmee van steun te zijn.


Waar kan ik jou bij helpen?

Zou je willen weten wat ik als coach en toegepast psycholoog voor jou kan betekenen?

Overzicht van de belangrijkste pagina’s:

✓ Informatie over mijn praktijk,
✓ Lees hier meer over mij,
✓ Mijn werkwijze en tarief,
✓ Lees hier de reviews van mijn cliënten.

Neem gerust contact met me op. Ik help je graag.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 20 reviews


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kun je, zonder ergens aan vast te zitten, voor jezelf bepalen of je je prettig voelt in mijn praktijk.