Over mij

Mijn naam is Ferry Koole, getrouwd en vader van één zoon. Ik ben coach, begeleider en toegepast psycholoog en eigenlijk al mijn hele volwassen leven nieuwsgierig naar manieren om gedrag beter te begrijpen en mensen met elkaar te verbinden. Filosofie heeft daarin voor mij een heel belangrijke plaats. Wist je dat mensen als SartreDescartes en Nietzsche een grote rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de psychologie?

Psycholoog en coach in gouda

Ervaring

Ik heb ruim ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en teams. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf, op elkaar en op het proces wat gaande is.

Daarnaast ben ik Scrum fan. Ik heb voor bedrijven meerdere (a.i.) rollen mogen vervullen. Ik ben gecertificeerd PSPO (Product Owner) en PSM (Scrum Master). Ook in het bedrijfsleven ben ik van waarde als het gaat om het welbevinden van mensen en teams.

De Mentaal Consulent is mijn bedrijf. Lees meer over mijn werkwijze en aanbod.


Hobby’s

Ik ben veel in de natuur te vinden. Ook vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Paardrijden, hardlopen of een lange wandeling zijn mijn favorieten.
Ook is muziek niet uit mijn leven weg te denken. Ik speel regelmatig mee in een band en zit daarbij achter de gitaar of basgitaar.


Linken?

Je kunt mij vinden op:


Mijn leerproces

Ieder jaar rond ik wel een cursus of training af die te maken heeft met gedrag of psychologie. Daarnaast studeer ik aan een langduriger opleiding. Het geeft me veel voldoening om te blijven leren en mensen daarmee van steun te zijn.


Waar kan ik jou bij helpen?

Zou je willen weten wat ik als coach of psycholoog voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag. Om overzicht te creëren zijn onderstaande links bedoeld:


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 15 reviews