EMDR therapie

EMDR helpt wanneer je last blijft houden van een nare ervaring. Ook kan EMDR helpen bij een voor jou beladen onderwerp waar je een sterke emotie (zoals bijvoorbeeld angst of boosheid) bij voelt. De Mentaal Consulent is in 2022 bijgeschoold voor het gebruik van de nieuwste protocollen en verzorgt EMDR therapie in Gouda.


De Mentaal Consulent is een kleinschalige praktijk in Gouda. Met mijn persoonlijke, empathische aanpak creëer ik een veilige en respectvolle sfeer. Dat is een belangrijk onderdeel van de omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt groeien of herstellen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant graag tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf, op elkaar en op het proces wat gaande is.

In mijn praktijk kun je terecht voor begeleiding en coaching. Ik pas hierbij mijn kennis over psychologie en filosofie toe.


5,0 20 reviews

  • Mike ★★★★★ in the last week
    Super goed geholpen door Ferry. Hij is er echt voor je. Blij met alle verhelderende inzichten en praktische tips die hij heeft.
  • Travelprides ★★★★★ a year ago
    Ferry is een ontzettend fijne psycholoog die absoluut de tijd voor je neemt! Ik heb nu meerdere sessies gehad, welke mij persoonlijk erg hebben geholpen. De praktijkruimte is rustig, er is een hele ontspannen sfeer. Voor mij voelde het vanaf de eerste sessie direct goed. Absoluut een aanrader!
  • Niels ★★★★★ 5 months ago
    Laagdrempelig, persoonlijk, menselijk, doelgericht. Ferry is een vakman, met kennis en passie voor zijn vak.


Hoe en waar?

Ik bied psychische hulp, begeleiding en coaching aan in mijn praktijkruimte in Gouda. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten kunnen mijn praktijk eenvoudig bereiken. Mensen die liever tijdens een wandeling gecoached worden zijn ook welkom.


EMDR therapie in Gouda, bij De Mentaal Consulent.

Vind EMDR therapie in Gouda

Om overzicht te creëren en om alles even rustig te kunnen bekijken raad ik je de volgende pagina’s aan:

Zoek je naar EMDR therapie in Gouda? Ook als je je afvraagt of EMDR voor jou een goede behandelmethode is help ik je om die vraag te beantwoorden. Neem in dat geval gerust contact met me op.


De kennismaking is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kun je, zonder ergens aan vast te zitten, voor jezelf bepalen of je je prettig voelt in mijn praktijk.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 20 reviews