EMDR therapie

EMDR helpt wanneer je last blijft houden van een nare ervaring. Ook kan EMDR helpen bij een voor jou beladen onderwerp waar je een sterke emotie (zoals bijvoorbeeld angst of boosheid) bij voelt. De Mentaal Consulent is in 2022 bijgeschoold voor het gebruik van de nieuwste protocollen en verzorgt EMDR therapie in Gouda.


De Mentaal Consulent is een kleinschalige praktijk in Gouda. Met mijn persoonlijke, empathische aanpak creëer ik een veilige en respectvolle sfeer. Dat is een belangrijk onderdeel van de omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt groeien of herstellen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant graag tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf, op elkaar en op het proces wat gaande is.

In mijn praktijk kun je terecht voor begeleiding en coaching. Ik pas hierbij mijn kennis over psychologie en filosofie toe.


5,0 23 reviews

  • sander kwakernaak ★★★★★ a month ago
    De sessies lijken kort ("maar" 1 uur), maar hebben wel een lange en diepe nawerking gehad. Hierdoor heb ik in slechts een paar sessies veel meer bewustzijn gekregen over mijzelf, waar bepaalde emoties vandaan komen en een proces in te gaan om nog meer de persoon te worden die ik van binnen ben.De sessies bij Ferry waren prettig en heel leerzaam. Hij draagt je niet de antwoorden aan, maar kreeg het voor elkaar dat ik zelf naar het antwoord kon zoeken dat eigenlijk al in mij verborgen zat.
  • Lisanne Schrandt ★★★★★ 3 weeks ago
    Bij Ferry voel ik me altijd gehoord en tegelijkertijd zet hij de cliënt in zijn/haar kracht: zoekend naar de oplossing in jezelf. Een aanrader als je op zoek bent naar een fijne psycholoog die maatwerk weet te bieden.


Hoe en waar?

Ik bied psychische hulp, begeleiding en coaching aan in mijn praktijkruimte in Gouda. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten kunnen mijn praktijk eenvoudig bereiken. Mensen die liever tijdens een wandeling gecoached worden zijn ook welkom.


EMDR therapie in Gouda, bij De Mentaal Consulent.

Vind EMDR therapie in Gouda

Zoek je naar EMDR therapie in Gouda? Ook als je je afvraagt of EMDR voor jou een goede behandelmethode is help ik je om die vraag te beantwoorden.

Overzicht van de belangrijkste pagina’s:

✓ Informatie over mijn praktijk,
✓ Lees hier meer over mij,
✓ Mijn werkwijze en tarief,
✓ Lees hier de reviews van mijn cliënten.

Neem gerust contact met me op. Ik help je graag.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 23 reviews


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kun je, zonder ergens aan vast te zitten, voor jezelf bepalen of je je prettig voelt in mijn praktijk.