Kwaliteit

De werkwijze van de Mentaal Consulent is vastgelegd in een in eigen beheer ontwikkeld kwaliteitsprotocol. Dit protocol biedt een leidraad om de kwaliteit en effectiviteit van de sessies te waarborgen. Het bevordert ook mijn eigen leerproces omdat het protocol regelmatig wordt geëvalueerd en bijgewerkt.
Dit houdt uiteraard niet in dat ik iedere cliënt op dezelfde manier via een “checklist” afhandel. Ieder mens heeft een eigen verhaal en ieder mens verdient bij mij daarom een toegespitste aanpak.

Wel geloof ik in een aantal algemene kernwaarden. Eén van die kernwaarden is de kracht van écht luisteren. Niet alleen met mijn oren, maar vooral met mijn hart. Ik denk dat dit ervoor zorgt dat mensen zich daarom snel bij mij op hun gemak voelen. De werkwijze van De Mentaal Consulent is grotendeels gebaseerd op de principes van de Gestalttherapie. Er is wetenschappelijk aangetoond dat de relatie met je coach of therapeut van grote invloed is op het resultaat. Een andere kernwaarde is de kracht van ervaringsgericht leren.


Werkwijze van de Mentaal Consulent in Gouda.

De Mentaal Consulent is een coach en toegepast psycholoog en voldoet aan de eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) aan zorgverleners worden gesteld. Door de werkwijze van de Mentaal Consulent is de praktijk formeel dus een zorgaanbieder.

Een flink deel van de tijd wordt gebruikt voor opleiding. Daarnaast neem ik regelmatig deel aan intervisie en supervisie sessies waarbij zelfreflectie en leren hoog in het vaandel staan.


De Mentaal Consulent is aangesloten bij diverse vakverenigingen en instanties ter bevordering van complimentaire zorg en coaching:


De werkwijze van DMC

Zoek je een coach of psycholoog in Gouda en zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen?

Overzicht van de belangrijkste pagina’s:

✓ Informatie over mijn praktijk,
✓ Lees hier meer over mij,
✓ Mijn werkwijze en tarief,
✓ Lees hier de reviews van mijn cliënten.

Neem gerust contact met me op. Ik help je graag.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 20 reviews


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kun je, zonder ergens aan vast te zitten, voor jezelf bepalen of je je prettig voelt in mijn praktijk.