De Mentaal Consulent is een zelfstandige toegepast psycholoog in Gouda. Ik help je graag om je psychisch welbevinden te verbeteren.


Wat moet je doen als je psychische probleem zo groot is dat het je belemmert? Samen gaan we bekijken welke stappen jou verder kunnen helpen om je kwaliteit van leven te verbeteren. En dat doen we op een manier die bij jou (en ook bij mij) past.
Als je dingen uit de weg gaat worden ze doorgaans alleen maar groter. En wat goed dat je nu op zoek bent naar ondersteuning! Hoe moeilijk het ook lijkt, we doen het samen.


Samen

We bekijken samen op welke manier we je kwaliteit van leven kunnen vergroten. Ook bekijken we, op basis van jouw draagkracht, wat we kunnen doen om je toestand te verbeteren. In alle gevallen heb jij de controle en mag je van mij verwachten dat ik je tot steun ben.

Psycholoog in Gouda
Uit het boek The Boy, the Mole, the Fox and the Horse. (c) Charlie Mackesie

De steun die je nodig hebt

Ik heb ruime ervaring met diverse soorten psychische klachten. Ook kan ik putten uit een reeks bewezen effectieve methoden zoals EMDR therapie en Cognitieve Gedrags Therapie (CGT). Hoe langer ik dit vak uitoefen, hoe meer ik overtuigd raak van het effect van dingen doen en ervaren. Het liefst zet ik zoveel mogelijk zintuigen in om effectief te zijn. Met praten bereik je bewustwording, met dingen doen en ervaren bereik je verbetering.

Dat gaat echter niet zonder dat jij je gesteund voelt. Ik luister met respect en zonder oordeel. Jij mag jezelf zijn. Ik denk dat ik luisteren tot een sport verheven heb, zonder te denken dat ik het al goed genoeg kan. Luisteren doe ik niet alleen met mijn oren, maar vooral met mijn hart. Ik ben je bij elke stap die je maakt zo goed als ik kan tot steun.


Vind een psycholoog in Gouda

Om overzicht te creëren en om alles even rustig te kunnen bekijken raad ik je de volgende pagina’s aan:


Het kennismakingsgesprek is gratis

Zoek je een psycholoog in Gouda? Zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met me op, dan nemen we even de tijd om te bekijken hoe we het beste te werk kunnen gaan.


5,0 13 reviews