Psycholoog in Gouda

Als je op zoek bent naar psychische hulp, is het belangrijk om te kiezen voor een psycholoog die bij je past. De Mentaal Consulent is een bevlogen en respectvolle toegepast psycholoog in Gouda en biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin mensen zich comfortabel en gehoord voelen. Ik stel mezelf ten doel om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar herstel of persoonlijke groei.

psycholoog in gouda

Ik bied psychische hulp, begeleiding en coaching aan in mijn praktijkruimte in Gouda. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten kunnen mijn praktijk eenvoudig bereiken. Mensen die liever tijdens een wandeling gecoached worden zijn ook welkom.


5,0 20 reviews

  • Travelprides ★★★★★ a year ago
    Ferry is een ontzettend fijne psycholoog die absoluut de tijd voor je neemt! Ik heb nu meerdere sessies gehad, welke mij persoonlijk erg hebben geholpen. De praktijkruimte is rustig, er is een hele ontspannen sfeer. Voor mij voelde het vanaf de eerste sessie direct goed. Absoluut een aanrader!
  • Niels ★★★★★ 5 months ago
    Laagdrempelig, persoonlijk, menselijk, doelgericht. Ferry is een vakman, met kennis en passie voor zijn vak.
  • Roel Kalkman ★★★★★ a year ago
    Ferry creëert een ontspannen sfeer, luistert goed en dringt snel door tot de kern. Dit heb ik bijzonder gewaardeerd. Voor mij prettig om gewoon eens laagdrempelig met iemand te sparren, een aanrader.


Samen

We bekijken samen op welke manier we jouw klachten het beste kunnen verlichten. Ook bekijken we, op basis van jouw draagkracht, welke stappen je in je dagelijks leven kunt nemen om verbetering te ervaren. In alle gevallen heb jij de controle en mag je van mij verwachten dat ik naar je luister en je tot steun ben.

Psycholoog in Gouda. De Mentaal Consulent.
Uit het boek The Boy, the Mole, the Fox and the Horse. (c) Charlie Mackesie

Een voor jou op maat gemaakte aanpak

Iedere persoon is uniek en verdient psychische hulp via een op maat gemaakte aanpak. Ik zal samen met jou werken aan een oplossing die gericht is op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om stress, angst, relatieproblemen of andere uitdagingen, ik ben er er om je te helpen. Het menselijk brein is te complex om op een vaste manier problemen aan te pakken.

In mijn praktijk kun je terecht voor begeleiding en coaching. Ik pas hierbij mijn kennis over psychologie en filosofie toe.


Vind een psycholoog in Gouda

Om voor jezelf te bepalen of ik voor jou de juiste psycholoog in Gouda ben raad ik je de volgende pagina’s aan:

Zoek je een psycholoog in Gouda en zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan nemen we even de tijd om te bekijken hoe we het beste te werk kunnen gaan.


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kun je, zonder ergens aan vast te zitten, voor jezelf bepalen of je je prettig voelt in mijn praktijk.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 20 reviews