Coach in Gouda

De Mentaal Consulent is een kleinschalige praktijk en coach in Gouda. Met mijn persoonlijke, empathische aanpak creëer ik een veilige en respectvolle sfeer. Dat is een belangrijk onderdeel van de omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen of herstellen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant graag tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf, op elkaar en op het proces wat gaande is.

Coach in Gouda

Als coach in Gouda kun je bij mij terecht voor begeleiding bij allerlei soorten mentale uitdagingen. Ik pas hierbij mijn kennis over psychologie en filosofie toe.


Op jou gerichte aanpak

Een coachingstraject ontstaat vanuit de hulpvraag van jou, als cliënt. Ik pas het principe van de Gestalttherapie toe. Dit principe gaat uit van de relatie tussen de coach en de cliënt. Deze relatie is gebaseerd op vertrouwen, respect en empathie. De coach is er om de cliënt te helpen zijn of haar eigen problemen te begrijpen en op te lossen.

We bekijken wat jou in je huidige situatie tegenhoudt om je doelen te bereiken en zorgen hiermee voor bewustwording. Met deze inzichten kun je vervolgens aan de slag om mooie leerzame stappen te zetten. Uiteraard evalueren we continue of je nieuw opgedane ervaringen je in de juiste richting brengen.

Coaching in Gouda

We kunnen afspreken in mijn praktijkruimte in Gouda, of samen een wandeling maken. De praktijk is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. De praktijk is ook met een rolstoel gemakkelijk bereikbaar.


Ik daag je uit

Kijk goed naar jezelf; welke invloed heb jij (onbewust) op je situatie? Ik daag je uit om steeds dieper en eerlijker naar jezelf te kijken. Wordt meer zelfbewust, leer je grenzen kennen én deze aangeven en streef na wat jij echt belangrijk vindt!

Hoe kom jij verder en wat houdt jou momenteel nog tegen in je persoonlijke ontwikkeling? We gaan samen op zoek naar het antwoord!


Vind een coach in Gouda

Om overzicht te creëren en om alles even rustig te kunnen bekijken raad ik je de volgende pagina’s aan:

Zoek je een coach in Gouda voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan nemen we even de tijd om te bekijken hoe we het beste te werk kunnen gaan.


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kunnen we samen bepalen hoe ik je kan helpen.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 20 reviews