Coach

De Mentaal Consulent is een empathische en doortastende coach in Gouda. Ik help je graag om jezelf verder te ontwikkelen. Of het nu gaat om een persoonlijk onderwerp, verder komen met je studie, sport of werk; ik sta voor je klaar om je met scherpe observaties en een dosis empathie te begeleiden.


Ik daag je uit

Heb de moed om goed naar jezelf te kijken; welke invloed heb jij (onbewust) op je situatie? Ik daag je uit om verder te kijken dan je neus lang is. Kom dichter bij jezelf, leer je grenzen kennen én deze aangeven en streef na wat jij echt belangrijk vindt!

Hoe kom jij verder en wat houdt jou momenteel nog tegen? We gaan er samen voor.

Coach in Gouda

Op jou gerichte aanpak

Een coachingstraject ontstaat vanuit de hulpvraag van jou, als cliënt. Vanuit daar werken we volgens het Plan Do Check Act principe.

We stellen een of meerdere doelen die te maken hebben met je hulpvraag. Deze doelen zijn zo concreet mogelijk geformuleerd. We bekijken wat jou in je huidige situatie tegenhoudt om de gestelde doelen te bereiken en zorgen hiermee voor bewustwording. Met deze inzichten kun je vervolgens aan de slag om de eerste stappen te zetten. Uiteraard evalueren we continue of je nieuw opgedane ervaringen je in de juiste richting brengen.

We kunnen afspreken in mijn praktijkruimte in Gouda, elkaar online ontmoeten of samen een wandeling maken. Wat jou het beste lijkt. De praktijk is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is binnen 10 minuten lopen voldoende en gratis parkeergelegenheid. De vele wandelgebieden rondom Gouda geven voldoende ruimte om samen een stuk te lopen.


Vind een coach in Gouda

Om overzicht te creëren en om alles even rustig te kunnen bekijken raad ik je de volgende pagina’s aan:

Zoek je een coach in Gouda? Zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan nemen we even de tijd om te bekijken hoe we het beste te werk kunnen gaan.


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kunnen we samen bepalen hoe ik je kan helpen.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 15 reviews