Online kennismaking plannen

Bij een online kennismaking zal ik via videobellen iets meer over mijzelf, mijn praktijk en mijn werkwijze vertellen. Uiteraard krijg jij de gelegenheid om uit te leggen wat je hulpvraag aan mij is en bespreken we samen hoe we het beste te werk kunnen gaan.


Je hoeft niets te betalen voor deze afspraak en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. De afspraak duurt 40 minuten.
Liever kennismaken in de praktijkruimte? Klik dan hier.

Het is momenteel niet mogelijk om op korte termijn een kennismaking te plannen omdat het maximum aantal cliënten is bereikt. Vanaf juli kunnen weer nieuwe cliënten worden aangenomen.


Meer weten?

Liever eerst meer weten over mij en mijn praktijk?

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt. Ik help je graag.


5,0 16 reviews