Online kennismaking plannen

Een online kennismaking vindt plaats via Whatsapp videobellen.
Bij een online kennismaking zal ik iets meer over mijzelf en mijn werkwijze vertellen. Uiteraard krijg jij de gelegenheid om uit te leggen wat je hulpvraag aan mij is en bespreken we samen hoe we het beste te werk kunnen gaan.
Omdat het online kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend is krijg jij de kans om, zónder ergens aan vast te zitten, te bepalen of je je bij mij prettig voelt. Het online kennismakingsgesprek duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt hieronder zelf een online kennismaking plannen.

Zelf een kennismaking plannen bij De Mentaal Consulent.

Meer weten?

Liever eerst meer weten over mij? Lees dan verder over mij, de praktijk en mijn werkwijze.
Hier kun je belangrijke informatie vinden over mijn tarief voor als je, na de kennismaking, cliënt wilt worden in mijn praktijk.


Online kennismaking plannen

Liever kennismaken in de praktijkruimte? Klik dan hier.

5,0 13 reviews