Header Paardebloem

Over mij

Mijn naam is Ferry Koole, getrouwd met Marlies en vader van Taras, onze zoon. Ik werk als toegepast psycholoog en ben eigenlijk al mijn hele volwassen leven nieuwsgierig naar manieren om gedrag beter te begrijpen en mensen met elkaar te verbinden. Filosofie heeft daarin voor mij een belangrijke plaats. Wist je dat mensen als Descartes en Nietzsche een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de psychologie?

Ik ben veel in de natuur te vinden. Ook vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Paardrijden, hardlopen of een lange wandeling zijn mijn favorieten.
Ook is muziek niet uit mijn leven weg te denken. Ik speel regelmatig mee in een band en zit daarbij achter de gitaar of basgitaar.

Ieder jaar rond ik wel een cursus of training af die te maken heeft met gedrag of psychologie. Daarnaast studeer ik aan een langduriger opleiding. Het geeft me veel voldoening om te blijven leren en mensen daarmee van steun te zijn.

Ik zie je graag in mijn praktijk!