Over mij

Ik ben Ferry Koole, getrouwd met Marlies en vader van Taras, onze zoon. Ik ben toegepast psycholoog en eigenlijk al mijn hele volwassen leven nieuwsgierig naar manieren om mensen en gedrag beter te begrijpen en mensen met elkaar te verbinden.

In mijn kindertijd heb ik te maken gehad met kanker. Dit heeft behoorlijk wat impact gehad op mijn eigen mentale welbevinden. Je kunt je misschien wel voorstellen dat lichamelijk genezen niet altijd hetzelfde is als mentaal genezen.

Ik ben veel in de natuur te vinden. Ook vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Wielrennen, paardrijden, hardlopen of een lange wandeling zijn daarbij favoriet. Ook muziek is niet uit mijn leven weg te denken. Ik speel regelmatig mee in een band en zit daarbij achter de gitaar, basgitaar of zangmicrofoon.

Ieder jaar rond ik wel een opleiding of cursus af die te maken heeft met psychologie. Het geeft me veel voldoening om steeds iets nieuws te leren en om nieuwe vaardigheden toe te passen.

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Over Ferry Koole, toegepast psycholoog in Gouda