Ben je op zoek naar een psychotherapeut in Gouda? Als je op zoek bent naar psychische hulp, is het belangrijk om te kiezen voor iemand die jou het vertrouwen kan geven om je stappen naar herstel te zetten. De Mentaal Consulent is een bevlogen en respectvolle toegepast psycholoog in Gouda en biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin mensen zich comfortabel en gehoord voelen. Ik stel mezelf ten doel om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar herstel of persoonlijke groei.


5,0 20 reviews

  • Travelprides ★★★★★ a year ago
    Ferry is een ontzettend fijne psycholoog die absoluut de tijd voor je neemt! Ik heb nu meerdere sessies gehad, welke mij persoonlijk erg hebben geholpen. De praktijkruimte is rustig, er is een hele ontspannen sfeer. Voor mij voelde het vanaf de eerste sessie direct goed. Absoluut een aanrader!
  • Jan en Marleen Rijfers ★★★★★ een jaar geleden
    Super blij en dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb van Ferry!
  • Roel Kalkman ★★★★★ a year ago
    Ferry creëert een ontspannen sfeer, luistert goed en dringt snel door tot de kern. Dit heb ik bijzonder gewaardeerd. Voor mij prettig om gewoon eens laagdrempelig met iemand te sparren, een aanrader.


Ik bied psychische hulp in mijn praktijkruimte in Gouda. Dit geeft jou de flexibiliteit om een manier en moment te kiezen dat het beste bij je situatie past. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten kunnen eenvoudig mijn praktijk bereiken omdat er in het gebouw een lift aanwezig is.


Samen

We bekijken samen op welke manier we jouw klachten het beste kunnen verlichten. Ook bekijken we, op basis van jouw draagkracht, welke stappen je in je dagelijks leven kunt nemen om verbetering te ervaren. In alle gevallen heb jij de controle en mag je van mij verwachten dat ik naar je luister en je tot steun ben.


Een op maat gemaakte aanpak

De Mentaal Consulent is een kleinschalige praktijk in Gouda. Met mijn persoonlijke, empathische aanpak creëer ik een veilige en respectvolle sfeer. Dat is een belangrijk onderdeel van de omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt groeien of herstellen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ik hanteer hierbij een transparante, empirische en directe aanpak vanuit het hart. Ik luister meer dan ik praat en zet mijn analytische en empathische kant graag tegelijk in. Dit spreekt mensen aan en laat ze vertrouwen op zichzelf en op het proces wat gaande is.

In mijn praktijk kun je terecht voor psychologische hulp en coaching. Ik pas hierbij mijn ervaring in, en kennis over psychologie en filosofie toe.

Op zoek naar een psychotherapeut in Gouda?

Op zoek naar een psychotherapeut in Gouda?

Om voor jezelf te bepalen of ik voor jou de juiste match ben raad ik je de volgende pagina’s aan:

Zoek je een psychotherapeut in Gouda en zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan nemen we even de tijd om te bekijken hoe we het beste te werk kunnen gaan.


Het kennismakingsgesprek is gratis

Een afspraak om vrijblijvend kennis te maken plan je eenvoudig zelf. Op die manier kun je, zonder ergens aan vast te zitten, voor jezelf bepalen of je je prettig voelt in mijn praktijk.


De Mentaal Consulent IconDe Mentaal Consulent

5,0 20 reviews